2015

PROGRAM

 

Sreda - 18. novembar

UK Parobrod 19h – Otvaranje izložbe analognih sintisajzera, kustos Nenad Antanasijević Antanas Ulaz slobodan

Četvrtak - 19. novembar

UK Parobrod Vođenje kroz izložbu analognih sintisajzera, kustos Nenad Antanasijević Antanas Prijave na na e-mail: antanasy@gmail.com

Petak – 20. novembar

UK Parobrod Vođenje kroz izložbu analognih sintisajzera, kustos Nenad Antanasijević Antanas Prijave na na e-mail: antanasy@gmail.com

Mikser House 21h – Boris Kovač & New Ritual Group Ulaznice za concert dostupne sun a svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 700 dinara, koja važi do 13. novembra. Od 13. novembra, cena karte biće 900 dinara. 

Nedelja – 22. novembar

Mikser House “Dva klavira i dva DJ-a” 20h – Mike del Ferro, džez klavir (Holandija) 21h – Mike del Ferro i Jerun Van Vin, dva klavira (Holandija) 22h – DJ Željko Kerleta (Srbija) 23h – DJ Bojan Džumbus Mitrović (Srbija) Ulaznice za koncert dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 400 dinara, cena ulaznice na dan koncerta biće 600 dinara.

Ponedeljak – 23. novembar

JDP, scena Studio 20h – Jerun i Sandra Van Vin(Jeroen & Sandra Van Veen), dva klavira (Holandija), „ležeći koncert“* Specijalni gosti LP Duo – Sonja Lončar i Andrija Pavlović (analogni sintisajzeri) Cena karte 500 din na blagajni JDP-a

*Publika će po izboru moći da leži za vreme koncerta

Utorak - 24. novembar Zatvaranje festivala

 UK Parobrod 20h – Vuk Božilović i Dušan Grozdanović, klavir 4 ruke (Srbija) ulaz slobodan

 

IZLOŽBA ANALOGNIH SINTISAJZERA

ANTANAS

Nakon prve uspešno realizovane izložbe 2014-te godine, UK “Parobrod” i Duo LP ponovo organizuju trodnevnu izložbu elektronskih analognih klavijatura – sintisajzera koje mnogi kompozitori i muzičari i dan danas rado koriste u svojim delima i na svojim nastupima.

Druga izložba analognih sintisajzera obuhvata period od 1960-te do 1985-te godine koji je bio važan za razvoj novih muzičkih pravaca a kasnije i modernih muzičkih instrumenata. Izložba će obuhvatiti najeminentnije proizvodjače iz tog vremenskog perioda kao što su MOOG, ARP, KORG, ROLAND, YAMAHA, FENDER, HOHNER, WURLITZER, HAMMOND, FARFISA, a svi izloženi eksponati moći će da se čuju i probaju uz prisustvo eminentnih i iskusnih prezentera. Ljubaznošću vlasnika sada već retkih muzičkih analognih sintisajzera, orgulja i klavira, posetioci izložbe će biti u prilici da uživaju u legendarnom MINI MOOG-u, ARP ODISEY, KORG MS20, ROLAND SH101 ili SH2000, legendarnim FENDER RHODES i WURLITZER klavirima, nizom orgulja različitih kategorija i ostalim od tridesetak odabranih instrumenata.

U okviru trodnevne izložbe zainteresovani će moći da prisustvuju i predavanju o načinima rada, komponentama i načinima povezivanja i korišćenja analognih sintisajzera, kao i uporednom testu sa virtualnim klonovima svih tih instrumenata, koje će održavati Nenad Antanasijević Antanas, kompozitor i serviser analognih muzičkih instrumenata i opreme.

Izložba će se održati u prostorijama UK “Parobrod” u periodu od 18-og do 20-og novembra 2015.godine.


 

LOKACIJE

 

 


View KEYBOARD DAYS in a larger map

Festival su podržali:

cenu4 erste grb-grada

 

Mikser-House min-kulture-logo piano-land